ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το πιο ασυνήθιστο κατοικίδιo: Κοιμίζει στο κρεβάτι του ένα… λιοντάρι και το ταΐζει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα (βίντεο)

Το πιο ασυνήθιστο κατοικίδιo: Κοιμίζει στο κρεβάτι του ένα… λιοντάρι και το ταΐζει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα (βίντεο)

Όλοι μας έχουμε αφήσει λίγο πολύ τα κατοικίδιά μας να ανεβαίνουν στο κρεβάτι μας και να κάνουν βόλτες αμέριμνα στο σπίτι. Το ίδιο κάνει και ο Zulkaif Chaudbary από το Πακιστάν.

Μόνο που το δικό του κατοικίδιο είναι ένα… λιοντάρι! Ο Babbar, που είναι μόλις 8 μηνών, ζυγίζει ήδη 75 κιλά και καταναλώνει 7 κιλά κρέας την ημέρα! Ο Zulkaif τον «υιοθέτησε» όταν ήταν 2 μηνών και έκτοτε τον προσέχει σαν παιδί του.

«Αγαπώ τα λιοντάρια και πιστεύω ότι μπορώ να φροντίσω ένα. Δεν το συζήτησα ποτέ με την οικογένειά μου. Τον πήρα και μετά τους το είπα. Δεν ανησυχώ ότι θα μας επιτεθεί. Ακόμη και ο γιος μου παίζει μαζί του» δηλώνει ο Zulkaif. Ο 33χρονος Πακιστανός έχει δημιουργήσει στον Babbar τον δικό του χώρο με ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι και… κλιματισμό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Όπως λέει, έχει άδεια από τις αρχές να φιλοξενεί το λιοντάρι στο σπίτι του, αλλά αρνείται να αποκαλύψει από πού τον αγόρασε. Αυτό που δεν διστάζει να αποκαλύψει είναι ότι για να γίνει δικός του χρειάστηκε να δώσει 3.200 λίρες!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.