Aυστραλία: Πύθωνας απήγαγε πύθωνα – Η κατάληξη μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό (φωτο)

Aυστραλία: Πύθωνας απήγαγε πύθωνα – Η κατάληξη μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό (φωτο)

Οι ιδιοκτήτες μιας φάρμας στη Δυτική Αυστραλία κατάφεραν να καταγράψουν με φωτογραφική κάμερα απίστευτες εικόνες ενός πύθωνα ο οποίος επιτέθηκε και προσπάθησε να καταπιεί ολόκληρο έναν…μεγαλύτερο πύθωνα.

Ο πύθωνας όμως έπεσε θύμα φαίνεται πως έπεσε και βαρύς στο φίδι 4μ που του επιτέθηκε το οποίο παρά την επιμονή του και τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν κατάφερε να χωνέψει τη λεία του. Έτσι ο μεγάλος πύθωνας, δηλαδή η τροφή, άρχισε να του ανεβαίνει προς το πάνω μέχρι που τελικά κυριολεκτικά του βγήκε από το στόμα. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Οι ιδιοκτήτες της φάρμας και κέντρου άγριων ζώων όπου μεταφέρθηκε το ερπετό έκαναν μια σχετική ανάρτηση συνοδευόμενη από 26 μοναδικές φωτογραφίες που καταγράφει όλα όσα έγιναν με το γεύμα του πύθωνα.

Όπως εξηγούν, οι ιδιοκτήτες της φάρμας εντόπισαν τον μικρότερο πύθωνα στο σπίτι τους (μάλιστα τον αποκαλούν “ομορφιά”). Αλλά επειδή φοβόντουσαν πως θα τους φάει τις κότες είπαν να τον μεταφέρουν σε ένα κέντρο άγριων ζώων.

«Είδαμε πως είχε φάει καλά (όχι δεν ήταν κάποια από τις κότες μας, τις μετρήσαμε) και με ασφάλεια τον βάλαμε σε ένα σάκο. Μόλις τον βγάλαμε η τροφή του άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω και τότε είδαμε την ουρά! Νομίζαμε πως ήταν κάποιο μαύρο φίδι (σ.σ. λέγεται και θερκο ή περβολάρης). Ουάου λάθος! Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν σώος και ασφαλής πολύ γρήγορα. Βέβαια έχασε το γεύμα του αλλά ελπίζουμε πως θα φάει κάτι ενώ τα πουλιά θα φάνε ότι άφησε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.