ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι αναπάντεχες… συμμετοχές άγριων ζώων σε φωτογραφίες (φωτό)

Οι αναπάντεχες… συμμετοχές άγριων ζώων σε φωτογραφίες (φωτό)

Όταν η άγρια φύση έχει τα κέφια της σκορπά γέλιο.

Και όταν υπάρχει μία φωτογραφική μηχανή κοντά, το γέλιο προσφέρεται απλόχερα σε πολύ κόσμο. Παράδειγμα οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στα Comedy Wildlife Photography Awards.

Λάγοι που… τσακώνονται, λιονταράκια που παίζουν αμέριμνα, ζέβρες που χαμογελούν ασυνήθιστα είναι μόνο μερικά από τα καρέ που τράβηξαν τα βλέμματα στον διαγωνισμό.

«Κάθε χρόνο που διοργανώνουμε αυτόν τον διαγωνισμό, γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικό να βλέπεις τον κόσμο να οραματίζεται τις αστείες πλευρές της άγριας φύσης», σημειώνει ο Paul Joynson-Hicks, ένας Βρετανός φωτογραφός και συνδιοργανωτής του διαγωνισμού φωτογραφίας.

«Και κάθε χρόνο βλέπουμε μεγαλύτερη ποικιλία ειδών που κάνουν αστεία πράγματα, είτε είναι ένας πολύ άτακτος πιγκουίνος (που έκανε τα παιδιά μου να πέσουν στα έδαφος και να γελούν) ή λιοντάρια που χορεύουν», συμπλήρωσε, μιλώντας στο CNNi.

Υπάρχει, όμως, και μία σοβαρή πλευρά στα βραβεία. Ενθαρρύνουν τον κόσμο να στηρίξει προγράμματα προστασίας της άγριας ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, που θα λάβει ως δώρο ένα ταξίδι στην Κένυα για σαφάρι, θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.