Έβαλαν χρυσά δόντια σε τίγρη (φωτό)

Έβαλαν χρυσά δόντια σε τίγρη (φωτό)

Το δόντι της Cara είχε σπάσει όταν έπαιζε με παιχνίδια και από τότε δυσκολευόταν στην τροφή

Μία ασυνήθιστη εγχείριση πραγματοποίησαν κτηνίατροι στη Γερμανία, φορώντας έναν… χρυσό κυνόδοντα σε μία τίγρη.

Ειδικότερα, μία ομάδα κτηνιάτρων στο κρατίδιο της Ρηνανίας – Παλατινάτου, κλήθηκε να περιποιηθεί το σπασμένο δόντι της τίγρεως Cara και σε αυτή την προσπάθεια της φόρεσε μια χρυσή θήκη. «Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει για την υπόλοιπη ζωή της», δήλωσε ικανοποιημένος μετά την επέμβαση ο Φλόριαν Άιζερλο του κέντρου προστασίας άγριων ζώων Vier Pfoten.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H εξάχρονη τίγρης της Βεγγάλης είχε σπάσει το δόντι της δαγκώνοντας παιχνίδια και μετά από μια πρώτη εξέταση τον περασμένο Αύγουστο της πήραν τα μέτρα για τη στεφάνη. Η χρυσή θήκη παραγγέλθηκε στη Δανία και πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκε στον έναν από τους δύο κυνόδοντες της άνω γνάθου του εντυπωσιακού, βάρους 125 κιλών, αιλουροειδούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.