ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Αφρική: Ελέφαντες μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του νεκρού «σωτήρα» τους

Ν.Αφρική: Ελέφαντες μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του νεκρού «σωτήρα» τους

Η σχέση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μερικές φορές αγγίζει τα όρια του υπερφυσικού.

Για 12 ώρες, δύο κοπάδια άγριων νοτιοαφρικανικών ελεφάντων ταξίδεψαν μέχρι το σπίτι του Lawrence Anthony, του ανθρώπου που έσωσε τη ζωή τους. Σύμφωνα με τον γιο του Dylan, και οι δύο έφτασαν στην οικία του Anthony λίγο μετά τον θάνατό του και παρέμειναν εκεί σιωπηλοί για δύο ημέρες.

Οι πρώην βίαιοι ελέφαντες, που προορίζονταν να θανατωθούν πριν από μερικά χρόνια διασώθηκαν από τον Anthony ο οποίος ήταν γνωστός ως “Γητευτής των Ελεφάντων”.

Οι ελέφαντες είναι γνωστό από καιρό ότι θρηνούν τους νεκρούς. Στην Ινδία, οι ελέφαντες μεγαλώνουν συχνά με ένα αγόρι που θα είναι το “μαχούτ” τους για όλη τη ζωή τους. Το ζευγάρι αναπτύσσει θρυλικούς δεσμούς – και δεν είναι ασυνήθιστο να χάσει ο ελέφαντας τη βούληση να ζήσει μετά το θάνατο του ανθρώπου που το συντροφεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως το να ταξιδέψουν 12 ώρες μέχρι την οικία του Anthony είναι κάτι που η επιστήμη δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει διότι ήταν σαν να διαισθάνθηκαν τον επικείμενο θάνατό του. Το γεγονός δε ότι έκατσαν επί δύο μέρες σιωπηλοί έμοιαζε σαν να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο που τους έσωσε την ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.