ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψαροντουφεκάς στα σαγόνια ενός λευκού καρχαρία: «Σώθηκα από θαύμα»

Ψαροντουφεκάς στα σαγόνια ενός λευκού καρχαρία: «Σώθηκα από θαύμα»

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία για ένα ψαρά όταν ανήμερα τα Χριστούγεννα για έναν άνδρα, συναντήθηκε με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

Ο ψαράς από τη Νότια Αφρική σώθηκε από θαύμα, καθώς βρέθηκε παγιδευμένος μέσα στη θάλασσα για 20 λεπτά, με τον λευκό καρχαρία να τον σέρνει στο νερό.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε ακτή του Δυτικού Ακρωτηρίου. Ο Theodore Prinsloo έκανε ψαροντούφεκο και πέτυχε ένα ψάρι 9 κιλών, το οποίο όμως είχε βάλει στο μάτι και ένας λευκός καρχαρίας, μήκους 5 μέτρων.

Ο Theodore Prinsloo έδεσε το ψάρι στη σημαδούρα του, πριν δει τον καρχαρία. Όμως, η σημαδούρα ήταν δεμένη στη ζώνη της στολής του. Ο καρχαρίας εντόπισε το ψάρι και δαγκώνοντας τη σημαδούρα, άρχισε να τραβάει στα ανοιχτά τον ψαροντουφεκά, ακόμα και βυθίζοντάς τον για ώρα κάτω από το νερό.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην παραλία παρακολουθούσαν με τρόμο το μεγάλο λευκό καρχαρία να έχει παγιδέψει τον άνδρα. Ειδοποίησαν το λιμενικό και μια ομάδα διάσωσης άρχισε να ψάχνει τον Theodore Prinsloo.

Πέρασαν τουλάχιστον 20 λεπτά, μέχρι ο άνδρας να καταφέρει να λύσει τη σημαδούρα και να ελευθερωθεί από τα «σαγόνια» του καρχαρία. Ενώ προσπαθούσε να γυρίσει πίσω στην ακτή, ο λευκός καρχαρίας κολυμπούσε απειλητικά δίπλα του, έτοιμος να του επιτεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο Prinsloo εξαντλημένος κατάφερε να βγει σώος στην παραλία, όπου και κατέρρευσε. «Σώθηκα από θαύμα» δήλωσε στα ΜΜΕ. Η τρομακτική του εμπειρία, ωστόσο, δεν τον πτοεί καθώς δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το αγαπημένο το χόμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.