ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βερολίνο: Τούρτα καρπούζι για τον ελέφαντα Έντγκαρ στο ζωολογικό πάρκο (βίντεο)

Βερολίνο: Τούρτα καρπούζι για τον ελέφαντα Έντγκαρ στο ζωολογικό πάρκο (βίντεο)

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού πάρκου ετοίμασαν μια λαμπερή γιορτή για τον Ελέφαντα Έντγκαρ που γεννήθηκε στο Βερολίνο.

Δροσερά και ολόφρεσκα φρούτα ανάμεσα σε μπόλικο σανό, αλλά και ένα καρπούζι στο οποίο ήταν σκαλισμένος ο αριθμός «4», για τα χρόνια του Έντγκαρ, περίμεναν τον ασιατικό ελέφαντα του πάρκου Τιέρπαρκ, που τίμησε δεόντως κάθε λιχουδιά.

Αργότερα, οι ελέφαντες του πάρκου απόλαυσαν λιχουδιές που είχαν βάλει οι υπεύθυνοι στο Βερολίνο επάνω στα χριστουγεννιάτικα δέντρα που ξεστόλισαν μετά τις γιορτές.

Ο νεαρός ασιατικός ελέφαντας που γεννήθηκε στο Βερολίνο

Ο Έντγκαρ είναι ο πιο νέος ελέφαντας στο ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου. Γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πριν από 4 χρόνια και μερικές ημέρες αργότερα, οι υπεύθυνοι του πάρκου του έδωσαν το όνομά τους.

Ανήκει στους ασιατικούς ελέφαντες, τα μεγαλύτερα θηλαστικά της ξηράς που ζουν στα τροπικά δάση της μεγάλης ηπείρου. Ο ασιατικός ελέφαντας θεωρείται ένα από τα πιο επαπειλούμενα είδη στον κόσμο – παρότι πολλοί από αυτούς έχουν εξημερωθεί σε περιοχές της Νοτιοανατολικής ασίας και χρησιμοποιούνται για αγροτικές εργασίες και μεταφορές.

Στο ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου υπάρχουν με τη γέννηση του Έντγκαρ επτά ασιατικοί και έξι αφρικανικοί ελέφαντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.