Καρχαρίας κατασπάραξε δύτη μπροστά στη σύζυγό του – «Θεωρούσαμε τον ωκεανό σπίτι μας»

Καρχαρίας κατασπάραξε δύτη μπροστά στη σύζυγό του – «Θεωρούσαμε τον ωκεανό σπίτι μας»

Τραγωδία, σημειώθηκε για έναν έμπειρο δύτη, καθώς δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από έναν λευκό καρχαρία στη Δυτική Αυστραλία. Όπως αναφέρει η σύζυγος του θύματος, ο άνδρας της πίστευε ότι ο ωκεανός ήταν σπίτι του και ότι αν ποτέ δεχόταν επίθεση από καρχαρία θα ήταν μια άτυχη στιγμή.

Ο Gary Johnson είχε μόλις μπει στο νερό όταν δέχθηκε την επίθεση στη 1 το μεσημέρι στο νησί Cull.

“Ήταν πολύ καλός, ευγενικός και δυνατός άνδρας. Πάντα έβλεπε το καλό στους άλλους. Βγαίναμε με το σκάφος όσο συχνά μπορούσαμε. Τρώγαμε στη θάλασσα και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο κάναμε την βόλτα μας. Θεωρούσαμε τον ωκεανό σπίτι μας” δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νερό βρήκαν ένα μανίκι και κάποια κομμάτια από τη στολή του. Η γυναίκα είδε την επίθεση από την βάρκα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί σοκ.
Η έρευνα για το σώμα του άτυχου άνδρα συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.