ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Drone εντοπίζει λευκό καρχαρία και σώζει ανυποψίαστους κολυμβητές (βίντεο)

Drone εντοπίζει λευκό καρχαρία και σώζει ανυποψίαστους κολυμβητές (βίντεο)

Η μοίρα των δύο νεαρών ανθρώπων που κολυμπούσαν σε απόσταση αναπνοής από ένα μεγάλο λευκό καρχαρίας ίσως ήταν τραγική εάν το drone ενός 17χρονου δεν είχε εντοπίσει εγκαίρως το θαλάσσιο κτήνος.

Συγκεκριμένα, το παρακάτω βίντεο που τραβήχτηκε από drone και προβλήθηκε στις 15 Ιανουαρίου από τον αυστραλέζικο τηλεοπτικό σταθμό 7News.

«Δεν μπορούσα να κάθομαι και να το βλέπω. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε. Μπήκα στο νερό και άρχισα να κουνιέμαι για να βγουν έξω τα δυο αγόρια. Αγνοούσαν εντελώς το κίνδυνο», ανέφερε η θεία του 17χρονου με το drone που είχε εντοπίσει τον 2,5 μέτρων λευκό καρχαρία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Για κάθε καρχαρία που βλέπετε, υπάρχουν 10 ή ακόμη και 100 καρχαρίες που σας παρακολουθούν. Απλά δεν το αντιλαμβάνεστε γιατί δεν είναι ανεγκέφαλοι δολοφόνοι. Εάν αναλογιστείτε τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται στα νερά κάθε μέρα, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε θα καταλάβετε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν διαρκώς κι απλά δεν τον παίρνουμε χαμπάρι», σχολίασε, σχετικά, ο Ρομπ Τάουνσεντ από το Ενυδρείο Θαλάσσιας Ζωής, Sea Life Sydney Aquarium, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.