ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κεφάλι γιγάντιου καρχαρία που είχε ζήσει πριν από 30 εκατ. χρόνια βρέθηκε σε σπήλαιο

Κεφάλι γιγάντιου καρχαρία που είχε ζήσει πριν από 30 εκατ. χρόνια βρέθηκε σε σπήλαιο

Τα απολιθώματα ενός τεράστιου καρχαρία που χρονολογούνται στα 300 εκατ. χρόνια πριν βρήκαν επιστήμονες σε σπηλιά στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο περιβαλλοντολόγος, Ρικ Όλσον, και ο παλαιοντολόγος, Ρικ Τούμι, χαρτογραφούσαν μια σπηλιά στο Κεντάκι, όταν ανακάλυψαν αρκετά απολιθώματα.

Αναλύοντας τις φωτογραφίες, ο Τζον Πολ Χόντνετ, παλαιοντολόγος και επικεφαλής προγράμματος στο πάρκο δεινοσαύρων, Dinosaur Park, επιβεβαίωσε ότι τα ευρήματα ανήκαν σε καρχαρία.

https://www.instagram.com/p/B74Uh2kJtOq

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.