ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Ελάφι μετατρέπεται σε… «καράτε κιντ» και ρίχνει κλωτσιά σε άντρα (βίντεο)

ΗΠΑ: Ελάφι μετατρέπεται σε… «καράτε κιντ» και ρίχνει κλωτσιά σε άντρα (βίντεο)

Τα ελάφια θεωρούνται από τον περισσότερο κόσμο ως αξιαγάπητα και φιλήσυχα ζωάκια. Όμως όπως θα δείτε παρακάτω δεν είναι πάντα έτσι….

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός, Κεν Γουόρθι, κατευθυνόταν μαζί με τη γυναίκα του προς το αμάξι τους, στο πάρκινγκ MacDonald’s, στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το ελάφι έτρεξε από το πουθενά κι έριξε διπλή εναέρια κλωτσιά νίντζα στον ανυποψίαστο άντρα
Ξαφνικά, ένα ελάφι εμφανίζεται να τρέχει προς το μέρος τους, ν’ απογειώνεται και να σκάει μια εναέρια κλωτσιά στον Κεν, λες και πρόκειται για επαγγελματία παλαιστή κατς ή κάποιον πολεμιστή νίντζα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κεν όχι μόνο δεν τραυματίστηκε από την απρόσμενη επίθεση του ελαφιού, αλλά δεν του χύθηκε καν το αναψυκτικό που κρατούσε στα χέρια του και έχει και να διηγείται πως πλέον είναι πρωταγωνιστής σε ένα φοβερό viral βίντεο, που οι χρήστες του Διαδικτύου και των social media, πραγματικά, λάτρεψαν.

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.