ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κροκόδειλος επιτέθηκε και σκότωσε 11χρονο μαθητή – Οι αρχές βρήκαν το ακρωτηριασμένο κορμί του

Κροκόδειλος επιτέθηκε και σκότωσε 11χρονο μαθητή – Οι αρχές βρήκαν το ακρωτηριασμένο κορμί του

Ένας 11χρονος μαθητής δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από κροκόδειλο στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ έκανε μπάνιο μαζί με φίλους του σε ποταμό.

«Ένα νεαρό αγόρι εσύρθη στα βαθιά νερά ενός ποταμού στην κεντρική Μπίνγκα», ανέφερε τοπικό στέλεχος, στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Όταν έφτασε στο σημείο, η αστυνομία βρήκε το ακρωτηριασμένο σώμα του παιδιού, που πέθανε από τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο κροκόδειλος είχε ήδη προκαλέσει προβλήματα στην περιοχή, μετακινούμενο από τον έναν ποταμό στον άλλο και επιτιθέμενος σε κατσίκες και αγελάδες.

«Ο κροκόδειλος είχε ήδη δημιουργήσει πρόβλημα στην περιοχή, επιτιθέμενος στα ζώα των χωρικών, ειδικά κατά την περίοδο των βροχών, και είναι λυπηρό ότι αυτή τη φορά αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή», ανέφερε το τοπικό στέλεχος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό το τραγικό συμβάν έρχεται να προστεθεί σε ακόμη ένα που συνέβη στις αρχές Ιανουαρίου.

Το περιοδικό Wilderness and Environmental Medicine ανέφερε ότι ένας 31χρονος ψαράς δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο του Νείλου 6 μέτρα σε μήκος, ενώ ψάρευε σε λίμνη στη Ζιμπάμπουε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραυματισμένος στο πόδι, ο ψαράς κατόρθωσε να απελευθερωθεί από τα σαγόνια του κροκόδειλου και να φτάσει στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε μεταμόσχευση δέρματος για τα τραύματά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.