ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσιογράφος βλέπει βίσονες να έρχονται κατά πάνω του – Πως αντιδράει; (βίντεο)

Δημοσιογράφος βλέπει βίσονες να έρχονται κατά πάνω του – Πως αντιδράει; (βίντεο)

«Καπνός» έγινε σε ζωντανή μετάδοση ένας δημοσιογράφος, όταν και είδε ότι μια αγέλη από βίσονες έτρεχε κατά πάνω του. Το περιστατικό συνέβη στις 25 Μαρτίου, στη Μοντάνα των ΗΠΑ.

Ο δημοσιογράφος είχε στήσει την κάμερα του για να τραβήξει ένα βίντεο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Όμως, φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή μιας παρέας από βίσονες, που βοσκούσαν εκεί κοντά. «Ω Θεέ μου! Ω Θεέ μου!», πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος, προτού αρχίσει να μαζεύει τον εξοπλισμό του για να το βάλει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Αφού απομακρύνθηκε αρκετά, άρχισε να βιντεοσκοπεί τα επιβλητικά άγρια ζώα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DeionNBCMT/status/1242910540105576450

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.