ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Αφρική: Εντοπίστηκε τεράστιο δηλητηριώδες φίδι Black Mamba – Είχε μήκος 2,65 μέτρα και ζύγιζε 3,1 κιλά (φώτο)

Ν.Αφρική: Εντοπίστηκε τεράστιο δηλητηριώδες φίδι Black Mamba – Είχε μήκος 2,65 μέτρα και ζύγιζε 3,1 κιλά (φώτο)

Μέλη περιβαλλοντικής οργάνωσης, κλήθηκαν για 6η φορά φέτος να διασώσουν δηλητηριώδη φίδια στην Αμαλόνγκουα, στη Νότια Αφρική.

Σε προηγούμενες επεμβάσεις τους, τα μέλη της οργάνωσης κατόρθωσαν να συλλάβουν 2 πράσινα μάμπα και τέσσερα μαύρα μάμπα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα φίδια μάμπα θεωρούνται από τα πιο δηλητηριώδη στην αφρικανική ήπειρο.

Αλλά το φίδι που εντόπισαν οι περιβαλλοντολόγοι στις 22 Μάρτη τους εξέπληξε, παρά την τεράστια εμπειρία τους. Σύμφωνα με την αφρικανική εφημερίδα, The South Coast Sun, το μέγεθός του ήταν πρωτόγνωρα μεγάλο.
https://twitter.com/MSCRisingSun/status/1242449339500371973

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον επικεφαλής το κέντρου προστασίας Crocworld, Μάρτιν Ροντρίγκες, δέχτηκαν ειδοποίηση για μια μαύρη μάμπα (Black Mamba), που κρυβόταν σε αποθήκη.

«Η σύλληψη ήταν σχετικά δύσκολη, καθώς υπήρχε πολύ ακαταστασία στην αποθήκη. Το φίδι ήταν εξαιρετικά μεγάλο και δυνατό, είναι πολύ σπάνιο να συναντάς ένα μαύρο μάμπα τέτοιου μεγέθους», σχολίασε ο Ροντρίγκες.

Είχε μήκος 2,65 μέτρα και ζύγιζε 3,1 κιλά, ενώ η περιφέρειά του ήταν μεγαλύτερη από 5 εκατοστά, γεγονός άκρως εντυπωσιακό για φίδια αυτού του είδους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αρσενικό φίδι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο άγριας ζωής, προτού αφεθεί ελεύθερο σε ασφαλή περιοχή, μακριά από κατοικίες.
https://twitter.com/Dispatch_DD/status/1242356337352355840

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.