ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Έσπασε» την καραντίνα και τον κατασπάραξε κροκόδειλος (φώτο)

«Έσπασε» την καραντίνα και τον κατασπάραξε κροκόδειλος (φώτο)

Άδοξο τέλος είχε ένας άντρας στη Ρουάντα της Αφρικής όταν παραβίασε την καραντίνα για τον κορωνοϊό, πήγε για ψάρεμα και τον κατασπάραξε ένας κροκόδειλος.

«Έσπασε την εντολή παραμονής στο σπίτι και ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που δεν έμειναν σε απομόνωση για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού», ανέφερε η δήμαρχος της περιοχής Καμονί στη νότια Ρουάντα, Άλις Καγιτέσι.

Ο άντρας δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο στις 25 Μάρτη, στον ποταμό Ναγιαμπαρόνγκο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρουάντα, μια χώρα στην Ανατολική Αφρική με περίπου 12 εκατ. κατοίκους, έχει καταγράψει 40 κρούσματα με κορωνοϊό COVID-19 – το μεγαλύτερο αριθμό στην περιοχή- χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη καταγραφεί θάνατοι από την πανδημία κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις 22 Μάρτη, η χώρα βρίσκεται σε αποκλεισμό, ενώ οι μολύνσεις αυξάνονται. Αξίζει να σημειώσουμε πως τη Δευτέρα 23 Μάρτη οι αστυνομικές αρχές της Ρουάντα πυροβόλησαν και σκότωσαν 2 πολίτες που έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας.
https://twitter.com/BBCAfrica/status/1242837922463842305

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.