ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσάλωσαν στην καραντίνα δύο πάντα και… έπιασαν παιδί! (βίντεο)

Ξεσάλωσαν στην καραντίνα δύο πάντα και… έπιασαν παιδί! (βίντεο)

Την καραντίνα και την έλλειψη επισκεπτών εκμεταλλεύτηκαν δύο μεσήλικα πάντα, σε θεματικό πάρκο του Χονγκ Κονγκ και κατάφεραν να πιάσουν παιδί.

Δύο μεσήλικα γιγαντιαία πάντα κατάφεραν επιτέλους να ζευγαρώσουν μετά από δεκαετή συμβίωση σε θεματικό πάρκο του Χονγκ Κονγκ. Το «Ocean Park» του Χονγκ Κονγκ δεν λειτουργεί στο πλαίσιο της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού και ποιος ξέρει ίσως αυτό το lockdown και η απουσία των επισκεπτών να συνέβαλαν στη σύλληψη για τα χαριτωμένα πάντα Γινγκ Γινγκ και Λε Λε.

Το θεματικό πάρκο έκλεισε στις 26 Ιανουαρίου λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού και τα 14 ετών πάντα απολαμβάνουν τις ατελείωτες ημέρες ηρεμίας, χωρίς τα εξεταστικά βλέμματα των επισκεπτών και χωρίς τα ενοχλητικά κινητά τους. Οι υπεύθυνοι του πάρκου λένε ότι οι επισκέπτες επηρέαζαν σημαντικά τη λίμπιντο των δύο θηλαστικών. «Η δραστική μείωση της ανθρώπινης όχλησης γύρω από τη Γινγκ Γινγκ και τον Λε Λε συνέβαλε σημαντικά στο επιτυχές ζευγάρωμα», λέει ο καθηγητής ζωολογίας δρ. Λι Μπινμπίν του πανεπιστημίου Duke Kunshan της Κίνας.

Ο υπεύθυνος του «Ocean Park», Μάικλ Μποος, δήλωσε σχετικά: «Η Γινγκ Γινγκ και ο Λε Λε ήρθαν στο Χονγκ Κονγκ το 2007. Από το 2010 προσπαθούσαν να ζευγαρώσουν, ωστόσο αυτό το πέτυχαν φέτος. Αν όλα πάνε καλά, τα σημάδια της εγκυμοσύνης θα αρχίσουν να φαίνονται στα τέλη Ιουνίου, αν και υπάρχει η πιθανότητα η Γινγκ Γινγκ να βιώνει… ανεμογκάστρι».

https://twitter.com/afpfr/status/1247561095008735233

Όπως μεταφέρει το CNN, ο Μποος συμπλήρωσε επί του θέματος: «Η επιτυχημένη φυσική διαδικασία ζευγαρώματος σήμερα είναι εξαιρετικά συναρπαστική, καθώς η πιθανότητα εγκυμοσύνης μέσω φυσικού ζευγαρώματος είναι υψηλότερη από την τεχνητή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα συγκλίνουν στο ότι τα δύο χαριτωμένα πάντα κατάφεραν να πετύχουν αυτό που εδώ και δέκα χρόνια προσπαθούσαν, με τον κορωνοϊό να παίζει τον ρόλο του σε αυτό -έστω και από σπόντα- καθώς βοήθησε στο να μην υπάρχουν… αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.