ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μέχρι και ένας ουρακοτάγκος θέλει να προστατευτεί από τον κορωνοϊό – Προσπαθεί να φορέσει μάσκα προσώπου (βίντεο)

Μέχρι και ένας ουρακοτάγκος θέλει να προστατευτεί από τον κορωνοϊό – Προσπαθεί να φορέσει μάσκα προσώπου (βίντεο)

Στην τάση της εποχής και ένας ουρακοτάγκος σε έναν ζωολογικό κήπο στη Πολωνία, στο παρακάτω βίντεο θα τον δείτε να προσπαθεί να φορέσει μια προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό.

Οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου του Γκντανσκ, οι οποίοι φορούν προστατευτικές μάσκες στη δουλειά σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, έδωσαν μία από τις μάσκες, στον 46χρονο θηλυκό ουρακοτάγκο, Ράτζα, για να παίξει.

Η Ράτζα όμως αποφάσισε να φορέσει τη μάσκα, με έναν εναλλακτικό τρόπο σε αντίθεση με όλο τον κόσμο.

Αντί να καλύψει το πρόσωπό της, αποφάσισε να τοποθετήσει τη μάσκα στους ώμους της και να τη βάλει στην πλάτη.

Η Ράτζα μοιράζεται το κλουβί της με τον Άλμπερτ. Γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο Ροστόκ στη Γερμανία πριν μεταφερθεί στο Γκντανσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι ουρακοτάγκων λατρεύει να μιμείται τη συμπεριφορά των υπαλλήλων του κήπου, με τη Ράτζα να αγαπά ιδιαίτερα να σκουπίζει το κλουβί της με μία σκούπα, σαν… την κυρία του σπιτιού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.