ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μια πόλη στα… «ροζ»: Χιλιάδες φλαμίνγκο έκαναν κατάληψη στη Βομβάη (φώτο)

Μια πόλη στα… «ροζ»: Χιλιάδες φλαμίνγκο έκαναν κατάληψη στη Βομβάη (φώτο)

Την πανδημία του κορωνοϊού και την καραντίνα εκμεταλλεύτηκαν χιλιάδες φλαμίνγκο, τα οποία έκαναν κατάληψη στη Βομβάη, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ινδίας.

Οι κάτοικοι της πόλης ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από διαφορετικά σημεία στην περιοχή, που έχει, κυριολεκτικά, καταληφθεί από τα ροζ πουλιά.

Να τονίσουμε πως τα φλαμίνγκο επισκέπτονται κάθε χρόνο τους υγροβιότοπους, αλλά όχι σε τόσο μεγάλους αριθμούς.

Η συγκεκριμένη αύξηση αιτιολογείται στην λιγότερη μόλυνση των νερών, την απουσία ανθρώπων και το λιγότερο θόρυβο που επικρατεί, όπως πιστεύουν οι ειδικοί στην άγρια ζωή που ερευνούν το φαινόμενο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ινδία έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς από τις 25 Μάρτη, προσπαθώντας να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊου στη χώρα.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 17.615 κρούσματα κατά μήκος της αχανούς Ινδίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.