ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Αλιγάτορας τα «πήρε στο κρανίο» και διέλυσε αυλή σπιτιού

Βίντεο: Αλιγάτορας τα «πήρε στο κρανίο» και διέλυσε αυλή σπιτιού

Με την καραντίνα, φαίνεται, πως «μπούχτησε» ένας τεράστιος αλιγάτορας και μπούκαρε στην αυλή μιας οικογένειας στην Νότια Καρολίνα και τα έκανε «άνω-κάτω».

Το έξαλλο ερπετό ξάφνιασε την οικογένεια κι ας ήταν παλιός γνώριμος στην περιοχή, αφού κάνει συχνά τις βόλτες του εκεί γύρω, αλλά ποτέ ξανά τόσο κοντά.

«Τον βλέπουμε κάθε μέρα, αλλά ποτέ στην αυλή να κλωτσάει και να αναποδογυρίζει τα πάντα», ανέφερε ο Φερνάντο Λοσάντα, που ζει κοντά στη λίμνη, σύμφωνα με την εφημερίδα, The Charlotte Observer.

Όπως λέει ο Λοσάντα, ο αλιγάτορας εισέβαλε στον κήπο κι άρχισε να κάνει μαντάρα τα έπιπλα και χτυπώντας μια τζαμαρία με την τεράστια ουρά του.

Χρειάστηκαν 4 ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί για να ακινητοποιήσουν το αμφίβιο θηρευτή και να καταφέρουν τον επιστρέψουν πίσω στη λίμνης όπου ζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή με το ζεστό κλίμα, οι αλιγάτορες μπορεί να βρεθούν σε ασυνήθιστα μέρη, αφού τα αρσενικά να βρουν ταίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.