ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Όρνια χάλασαν το γεύμα ενός τσιτάχ μέχρι που… ήρθε το λιοντάρι! (βίντεο)

Όρνια χάλασαν το γεύμα ενός τσιτάχ μέχρι που… ήρθε το λιοντάρι! (βίντεο)

Θα μπορούσε να είναι εικόνα από ταινία, όμως είναι από την άγρια φύση, όρνια χάλασαν το γεύμα ενός τσιτάχ, όμως τελικά ούτε αυτά μπόρεσαν να το απολαύσουν, καθώς εμφανίστηκε ένας λέοντας.

Συγκεκριμένα, το εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ένα γατόπαρδο να κατορθώνει να πιάσει μια αντιλόπη.

Το τσιτάχ ξεκίνησε να τρώει το θήραμά του, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο ή πιο σωστά χωρίς τα όρνια που μαζεύτηκαν γύρω από το τσιμπούσι και τελικά με τα πολλά κατάφεραν να διώξουν το αιλουροειδές.

Τότε τα πουλιά έπεσαν σαν μανιασμένα όλα μαζί πάνω στην αντιλόπη κι άρχισαν να τσιμπολογούν. Αλλά ο θρίαμβός τους δεν κράτησε για πολύ.

Στη σκηνή εμφανίστηκε και το λιοντάρι, που κατόρθωσε να διώξει τα όρνια στο λεπτό. Στο τέλος, ο βασιλιάς της ζούγκλας πήρε το κουφάρι στο στόμα του κι έφυγε για να απολαύσει τη λεία του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.