Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μέλισσες-δολοφόνοι έκαναν επιθέσεις σε σκυλιά – Πέθαναν 3

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μέλισσες-δολοφόνοι έκαναν επιθέσεις σε σκυλιά – Πέθαναν 3

Τρία σκυλιά έχασαν τη ζωή τους από επίθεση από μέλισσες – «δολοφόνους» στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Μάη η πυροσβεστική της περιοχής οργάνωσε επιχείρησης για να σώσει τα τρία σκυλιά από τις φονικές μέλισσες.

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, ένα από τα σκυλιά έχασε τη ζωή του επιτόπου, ενώ τα άλλα δύο πέθαναν μετά τη μεταφορά τους στο κτηνιατρείο.

Δυστυχώς, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τις μέλισσες, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές τους ήταν ο μόνος τρόπος να σώσουν τα σκυλιά.

«Η ομάδα ψέκασε τα επιθετικά έντομα προτού πλησιάσει τα σκυλιά. Δεν μας αρέσει να σκοτώνουμε πολύτιμες μέλισσες, αλλά σ’ αυτήν την ειδική περίπτωση ήταν απαραίτητο», σχολίασε ένας από τους πυροσβέστες στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πάντα να είστε προσεχτικοί με τα ζώα σας, σας παρακαλούμε, ειδικά εάν υπάρχουν μέλισσες στην περιοχή της ιδιοκτησίας σας», προειδοποίησε η πυροσβεστική υπηρεσία, που δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των ιδιοκτητών των σκυλιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.