ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διπλό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας λόγω… αγριογούρουνου

Διπλό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας λόγω… αγριογούρουνου

Δεν μπορούν να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Φθιώτιδας, εξαιτίας των αγριογούρουνων που βρίσκονται στην περιοχή

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (2/6) σημειώθηκε για ακόμα μια φορά διπλό τροχαίο στο ύψος της γέφυρας του Μαρτίνου. Μεγαλόσωμο αγριογούρουνο εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο προκαλώντας τροχαίο στην 124η χ/θ σε φορτηγό και ΙΧΕ. Το ευτύχημα είναι ότι το διπλό τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές και το μόνο θύμα ήταν το θηλαστικό.

Φαίνεται ότι το αγριογούρουνο εισήλθε από τον κόμβο που βρίσκεται πλησίον, καθώς κατά μήκος του ΠΑΘΕ υπάρχουν ιδιαίτερης αντοχής σίτες που λειτουργούν αποτρεπτικά για κάθε είδους τετράποδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς όμως η αύξηση του πληθυσμού του συγκεκριμένου είδους, έχει αναγκάσει πολυάριθμα κοπάδια να κατεβαίνουν χαμηλότερα ακόμη και κοντά σε κατοικημένες ή πολυσύχναστες περιοχές και σε κάποιες περιπτώσεις η συνάντησή τους με διερχόμενα οχήματα είναι αναπόφευκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.