ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τασμανία: Προσπάθησαν να κλέψουν έναν ζωντανό πιγκουίνο βάζοντας τον στο πορτμπαγκάζ

Τασμανία: Προσπάθησαν να κλέψουν έναν ζωντανό πιγκουίνο βάζοντας τον στο πορτμπαγκάζ

Δύο άνδρες στην Τασμανία, προσπάθησαν να κλέψουν έναν ζωντανό πιγκουίνο και δύο αυγά από αποικία και συνελήφθησαν.

Ύστερα από αναφορές για δύο άνδρες που «έβαλαν μέσα στο πορτμπαγκάζ έναν πιγκουίνο και δύο αυγά» και προσπάθησαν να διαφύγουν, κοντά στον φάρο του Λόου Χεντ όπου ζουν οι πιγκουίνοι της περιοχής.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί εμπόδισαν τους δράστες πολύ πριν φτάσει η αστυνομία, και έβγαλαν τον πιγκουίνο από το αυτοκίνητο.

Οι δράστες, 21 και 30 ετών αντίστοιχα, θα βρεθούν τώρα αντιμέτωποι με τις κατηγορίες αρπαγής προστατευόμενου ζώου και κλοπής προϊόντων προστατευόμενης Άγριας Ζωής. Σίγουρο είναι πως θα πληρώσουν και μεγάλο πρόστιμο και για την καταπάτηση και την παρέμβασή τους στον χώρο φυσικής διαβίωσης των πιγκουίνων.

Τα αυγά παραδόθηκαν σε ειδικούς της Άγριας Ζωής και όλοι ελπίζουν πως δεν είναι αργά για να εκκολαφθούν με ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.