Φιλιππίνες: Γεννήθηκε βουβάλι με μόνο δύο πόδια (βίντεο)

Φιλιππίνες: Γεννήθηκε βουβάλι με μόνο δύο πόδια (βίντεο)

Ο μικρός Πρίμο δεν είναι ένα συνηθισμένο βουβάλι. Γεννήθηκε με μόνο δύο πόδια και δεν μπορεί να περπατήσει.

Ο Φιλιππινέζος, που είχε στην κατοχή του τη μητέρα του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το νεογέννητο βουβάλι να έχει μόνο δύο πόδια. Οι λόγοι της δυσμορφίας του παραμένουν άγνωστοι κι έχουν ήδη σταλεί δείγματα αίματος από το βουβάλι σε ειδικό ιατρικό κέντρο, για να διαπιστώσουν γιατί γεννήθηκε χωρίς τα μπροστινά πόδια του.

Επειδή δεν μπορεί να φθάσει μέχρι τη μητέρα του, για να φάει, ο ιδιοκτήτης του τού κατασκεύασε μια ειδική καρέκλα με ροδάκια, ώστε να καταφέρνει να το μετακινεί με κάποια μεγαλύτερη άνεση. «Το βουβάλι ταΐζεται με μπουκάλι από τον ιδιοκτήτη του, γιατί δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι τη μητέρα του», εξήγησε ο κτηνίατρος που το εξέτασε, για να προσθέσει πως από εκεί και πέρα χαίρει άκρας υγείας και με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του μπορεί να έχει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.