ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καναδάς: Αρκούδα κατασπάραξε γυναίκα την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα της

Καναδάς: Αρκούδα κατασπάραξε γυναίκα την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα της

Φρικτό θάνατο βρήκε η 44χρονη Stephanie Blais από τον Καναδά, που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, ενώ μιλούσε στο κινητό με τον πατέρα της.

Η 44χρονη έκανε διακοπές στο δάσος μαζί με τον άντρα της, Curtis και τα δύο παιδιά τους.

Τα προβλήματα νερού που υπήρχαν στην περιοχή ανάγκασαν τη γυναίκα να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της όταν της επιτέθηκε μια αρκούδα.

«Μου τηλεφώνησε να μου πει ότι δεν είχαν νερό και ότι ο άντρας της κατάφερε να φτιάξει τη βλάβη» είπε ο πατέρας της Hubert Esquirol σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Λίγα λεπτά αργότερα άκουσε κάτι πολύ ενοχλητικούς θορύβους.

«Έμεινα για λίγα λεπτά στη γραμμή πριν κλείσω. Άκουσα κάτι πολύ ενοχλητικούς θορύβους. Σκέφτηκα ότι της επιτέθηκε αρκούδα, αλλά τέτοιες επιθέσεις γίνονται μία στο εκατομμύριο» είπε.

Ο πατέρας πιστεύει ότι η κόρη του είχε βγει από το μικρό σπίτι και τον του τηλεφωνούσε από ανοιχτή περιοχή προκειμένου να έχει καλύτερο σήμα.

«Η αρκούδα την έβλεπε. Η κόρη μου είχε γυρισμένη την πλάτη της. Δεν την είδε» είπε ο Esquirol.

Ακούγοντας την επίθεση ο άντρας της άτυχης γυναίκας ψέκασε το ζώο με πιπέρι, κάτι που όπως φαίνεται το εξόργισε περισσότερο και συνέχισε την επίθεση. Τελικά πυροβόλησε την αρκούδα δύο φορές.

«Μας δίνει λίγη παρηγοριά το γεγονός ότι τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα. Λίγο πριν την επίθεση έπαιζαν με τη μητέρα τους» είπε ο πατέρας του θύματος.

Η νεκροψία στην αρκούδα έδειξε ότι το στομάχι της ήταν γεμάτο μύρτιλα, που σημαίνει ότι το ζώο επιτέθηκε γιατί πεινούσε και όχι γιατί ήθελε να αμυνθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.