ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νότια Αφρική: Υπερ-δηλητηριώδες μπλακ μάμπα κολυμπούσε σε παραλία (βίντεο)

Νότια Αφρική: Υπερ-δηλητηριώδες μπλακ μάμπα κολυμπούσε σε παραλία (βίντεο)

Το δηλητήριο του μπλακ μάμπα προκαλεί τον θάνατο σε όποιον δαγκώσει μέσα σε 5 με 6 ώρες, εάν δεν χορηγηθεί αντίδοτο.Ένα τέτοιο μαύρο μάμπα ήταν που κατατρόμαξε τους τουρίστες σε μια παραλία, στη Νότια Αφρική.

Το υπερ-δηλητηριώδες φίδι εντοπίστηκε να κολυμπά στα ρηχά της ακτής Άντιγκτον Μπιτς.

Ερπετολόγοι του εθνικού οργανισμού για τις θαλάσσιες έρευνες έφτασαν εγκαίρως στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο για μια υπερ-θανάσιμη μπλακ μάμπα.

Όπως ανέφεραν ήταν πολύ εύκολο να το πιάσουν, μιας και το ερπετό ήταν ήδη εξαντλημένο.

«Είναι πολύ ασυνήθιστο να συναντήσεις μαύρα μάμπα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Προτιμούν τις κοιλάδες με πυκνή βλάστηση. Το συγκεκριμένο φίδι πιθανότατα πέρασε από τα κανάλια και τα ποτάμια που κυλούν μέχρι το λιμάνι» ανέφερε ο οργανισμός σε σχετική ανακοίνωσή του.

Το φίδι πιάστηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου εξετάστηκε, προτού αφεθεί και πάλι ελεύθερο στη φύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.