ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ισπανία: Μαυροδέλφινα εξόκειλαν σε παραλία της Αστούριας (βίντεο)

Ισπανία: Μαυροδέλφινα εξόκειλαν σε παραλία της Αστούριας (βίντεο)

Εννέα μαυροδέλφινα που εξόκειλαν σε παραλία στη βόρεια Ισπανία πέθαναν, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής και οι τοπικές αρχές κατάφεραν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα να επιστρέψουν στη θάλασσα.

Τα θαλάσσια θηλαστικά εντοπίστηκαν στην παραλία Μόρις στο Καρένο της Αστούριας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση, ώστε να σωθούν. Έξι από αυτά κατάφεραν να επιστρέψουν στη θάλασσα, ωστόσο παραμένουν κοντά στην ακτή κι αυτό ανησυχεί τις αρχές που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση που χρειαστεί νέα παρέμβασή τους.

«Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να τα αποτρέψουμε να επιστρέψουν στην παραλία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική κυβέρνηση της Αστούριας.

Τα νεκρά μαυροδέλφινα συλλέχθηκαν από τη θάλασσα και θα μεταφερθούν στη γειτονική πόλη Γκιχόν, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.