ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Άνδρας μπέρδεψε λευκό καρχαρία με ακίνδυνο σαπουνά και βούτηξε στο νερό (βίντεο)

ΗΠΑ: Άνδρας μπέρδεψε λευκό καρχαρία με ακίνδυνο σαπουνά και βούτηξε στο νερό (βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ μπέρδεψε έναν λευκό καρχαρία με ακίνδυνο καρχαρία – προσκυνητή και βούτηξε στη θάλασσα.

Ο νεαρός βρισκόταν παρέα με φίλους ανοιχτά της παραλίας Εντσινίτας στο Σαν Ντιέγκο όταν αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να κολυμπήσει με κάτι που νόμιζε πως πρόκειται για έναν τεράστιο αλλά εντελώς άκακο σαπουνά.

Οι καρχαρίες-προσκυνητές τρέφονται με πλαγκτόν και τα μικρά δόντια τους είναι σχεδόν απίθανο να προκαλέσουν τραυματισμούς σε έναν άνθρωπο, σε αντίθεση βέβαια με έναν τεράστιο λευκό καρχαρία, που θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών.

Κάνοντας λοιπόν αυτό το τραγικό λάθος, ο νεαρός άντρας βουτά στο νερό από τη βάρκα, με τους φίλους του να βιντεοσκοπούν τη σκηνή.

Πλέον μέσα στη θάλασσα, ο νεαρός άντρας καταλαβαίνει το τραγικό λάθος του και συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για έναν ανθρωποφάγο, μεγάλο λευκό καρχαρία και αρχίζει να πανικοβάλλεται.

Ο λευκός καρχαρίας φαίνεται να κατευθύνεται προς τη βάρκα καθώς ο νεαρός φωνάζει: «Αυτό ήταν μια πολύ κακή ιδέα!».

Ένας από τους φίλους του ακούγεται να φωνάζει στον άντρα να γυρίσει στο σκάφος. «Το άγγιξα, να πάρει!» λέει ο απρόσεχτος Ράιντερ.

«Αυτός δεν είναι καρχαρίας-προσκυνητής» ακούγεται να λέει γελώντας ο φίλος του που βιντεοσκοπεί, λέγοντάς του να ανέβει γρήγορα στο σκάφος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες του TikTok να το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο τρομακτικά που έχουν δει ποτέ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.