ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Κοάλα… τρύπωσε μέσα σε χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο)

Αυστραλία: Κοάλα… τρύπωσε μέσα σε χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο)

Η 16χρονη Τάιλα Μακόρμικ στην Αυστραλία, το βράδυ της Τετάρτης ήταν το τελευταίο μέλος της οικογένειας που έφυγε από το σπίτι, περίπου στις 3 το πρωί.

Πριν κλείσει την πόρτα, έλεγξε ότι ο σκύλος είχε μπει μέσα, ότι οι πόρτες ήταν κλειστές και ότι τα φώτα είχαν σβήσει.

Όταν, όμως, ολόκληρη η οικογένεια Μακόρμικ επέστρεψε, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τεράστια έκπληξη: Ένα νεαρό κοαλά είχε αναλάβει ρόλο… στολιδιού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

«Νομίζω ότι ο σκύλος έτρεξε κατευθείαν προς το δέντρο και άρχισε να το μυρίζει, και η μαμά μου θεώρησε ότι αυτό ήταν κάπως παράξενο», δήλωσε η Τάιλα στον Guardian.

«Υπήρχε ακαταστασία στο σαλόνι. Κοίταξε στο δέντρο και είδε ένα κοάλα. Ήταν μπλεγμένο μέσα στα φωτάκια. Ήταν ένα παλιό, ψεύτικο δέντρο, όμως κατάφερε να φάει τα φύλλα του. την είδα να μασουλάει μερικά, όμως σταμάτησε όταν κατάλαβε ότι ήταν πλαστικά».

Η μητέρα της, Αμάντα Μακόρμικ εξηγεί ότι το θέαμα τη σόκαρε.

«Σκέφτηκα: Πρόκειται για κάποιου είδους αστείο; Νόμιζα ότι ένα από τα παιδιά μου έβαλε εκεί ένα λούτρινο ή κάτι τέτοιο, όμως όχι, ήταν ζωντανό», λέει.

«Έχουμε ξαναβρεί στα δέντρα του κήπου μας, όχι όμως και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο σπίτι. Πρέπει να σύρθηκε μέσα όταν οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ήταν στο σπίτι μας τουλάχιστον επί τρεις ώρες».

https://twitter.com/MatildaBoseley/status/1334308789390983170

Όπως αναφέρει, το καταφύγιο για κοάλα που κάλεσαν για βοήθεια, αρχικά δεν τους πίστευε.

Η ομάδα διάσωσης έβγαλε το κοάλα από τη… δύσκολη θέση του, όμως όχι πριν το μικρό ζωάκι «βαφτιστεί» με το όνομα Δάφνη από τα μέλη της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει χαμό στα social media και τόσο η «Δάφνη», που υπολογίζεται ότι είναι τριών έως τεσσάρων ετών, όσο και το… χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μακόρμικ έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.