ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βάτραχος με μορφή εξωγήινου προκαλεί πολλά ερωτήματα στο διαδίκτυο (φώτο)

Βάτραχος με μορφή εξωγήινου προκαλεί πολλά ερωτήματα στο διαδίκτυο (φώτο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό ζώο, με ιδιαίτερη και διαφορετική μορφή που θυμίζει εξωγήινο.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το λείο στρογγυλό σώμα του που θυμίζει μπαλόνι, σε συνδυασμό με το μικρό του κεφάλι έκανε αρκετούς να πιστέψουν πως πρόκειται για μια χελώνα δίχως το καβούκι της. Άλλοι πάλι θεώρησαν πως οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ.

Η αποκάλυψη του… μυστηρίου

Η διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων υπέπεσε στην αντίληψη του βιολόγου, Jodi Rowley ο οποίος ειδικεύεται στα αμφίβια και τελικά αποκάλυψε την ταυτότητα του περίεργου ζώου. Όπως είπε, πρόκειται για έναν βάτραχο «Glyphoglossus molossus» που εντοπίζεται κυρίως σε ξηρότερα μέρη της ηπειρωτικής ΝΑ Ασίας. Περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του κάτω από το έδαφος, περιμένοντας τη βροχή, ενώ υπολογίζεται πως βγαίνει από το λαγούμι του 1-2 φορές το χρόνο.

Μάλιστα πολλοί ρώτησαν τον Jodi για το σχήματα του βατράχου: «Το αμφίβιο στις φωτογραφίες φαίνεται φουσκωμένο καθώς νιώθει απειλή. Μεγαλώνει για να τρομάξει τον εχθρό», απάντησε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.