Αρσενικός ουρακοτάγκος σε ρόλο… μητέρας – Φροντίζει την κόρη του και «τρελαίνει» τον ζωολογικό κήπο (φώτο)

Αρσενικός ουρακοτάγκος σε ρόλο… μητέρας – Φροντίζει την κόρη του και «τρελαίνει» τον ζωολογικό κήπο (φώτο)

Ένας αρσενικός ουρακοτάγκος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανατροφή της κόρης του αφότου πέθανε η μητέρα της, κάτι που έχει «ξετρελάνει» του εργαζόμενους στον ζωολογικό κήπο του Ντένβερ.

Γενικά, οι αρσενικοί ουρακοτάγκοι δεν παίζουν άμεσο ρόλο στην ανατροφή των απογόνων τους, καθώς με αυτό ασχολούνται κυρίως τα θηλυκά τα οποία φροντίζουν το παιδί τους να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά στη φύση.

Όταν όμως η μητέρα της δύο ετών Σέρα, πέθανε απροσδόκητα τον περασμένο μήνα στο ζωολογικό κήπο του Ντένβερ, η μικρή ουρακοτάγκος έμεινε μόνη της.

https://www.vimeo.com/500876670

Μια έκπληξη περίμενε όμως τους εργαζομένους του ζωολογικού κήπου, όταν ο πατέρας της Σέρα ανέλαβε την φροντίδα της μόνος του, με τον αρσενικό ουρακοτάγκο να γίνεται ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να είχε ποτέ.

«Η Σέρα δεν θα μπορούσε να ζητήσει έναν καλύτερο μπαμπά. Είναι τόσο προσεκτικός και προστατευτικός μαζί της» γράφουν σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Οι συγκλονιστικές εικόνες της οικογένειας των δύο -πλέον- ουρακοτάγκων μιλούν από μόνες τους:




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.