ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μαϊάμι: 9χρονος γλύτωσε με ράμματα στον ώμο το δάγκωμα ενός καρχαρία (φώτο)

Μαϊάμι: 9χρονος γλύτωσε με ράμματα στον ώμο το δάγκωμα ενός καρχαρία (φώτο)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο στην Φλόριντα, καθώς ένα 9χρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, το δάγκωμα του οποίου του έσκισε τον ώμο.

Η μητέρα του, Kristine Weiskopf, μίλησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ABC-TV τη Δευτέρα και είπε πως η οικογένεια από τη Μινεσότα των ΗΠΑ πήγε για μπάνιο στην παραλία του Μαϊάμι την Κυριακή, όταν συνέβη η επίθεση στον γιο της, Jay.

«Του κρατούσα το χέρι όλη την ώρα», είπε, όσο το παιδί βρισκόταν στο νερό και κολυμπούσε. Όταν σήκωσε το παιδί, είδε αίματα και ένα κομμάτι σάρκας να λείπει από τον δεξί του ώμο.

Είπε απλώς ‘‘ωω’’ και όταν κοίταξα κάτω, υπήρχε ένας γκρι καρχαρίας που απομακρυνόταν. Τράβηξα τον Jay και βγήκαμε στην παραλία».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση για το ανοιχτό τραύμα του, το οποίο χρειάστηκε περισσότερα από 20 ράμματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν έχασε τη ζωή του», κατέληξε η μαμά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.