ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεισμός στο Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες από μηχανικούς στο Αρκαλοχώρι

Σεισμός στο Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες από μηχανικούς στο Αρκαλοχώρι

Εικοσιπέντε ομάδες με μηχανικούς, μεταξύ των οποίων και του υπουργείου Υποδομών, βρίσκονται από το πρωί στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης και πραγματοποιούν αυτοψίες στα κτίσματα που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Σύμφωνα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη έχει δοθεί προτεραιότητα στην άμεση ολοκλήρωση της καταγραφής της κατάστασης.

Όπως συμπλήρωσε από το πρωί γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών προκειμένου οι πληγέντες να συνεργαστούν και να διαμείνουν σε ξενοδοχειακές μονάδες και σε εγκαταστάσεις κατασκήνωσης κοντά στο Αρκαλοχώρι, σημεία που έχει προβλεφθεί να φιλοξενήσουν κατοίκους της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι μετά το μεγάλο σεισμό των 6 Ρίχτερ χθες, στο Ηράκλειο ο χορός των Ρίχτερ συνεχίζεται. Μάλιστα σήμερα το πρωί μια δόνηση 5,3 Ρίχτερ προκάλεσε την κατάρρευση κτιρίων που είχαν υποστεί ζημιές από τον αρχικό σεισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.