ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δημοτικό σχολείο του Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα επειδή έφραξε αγωγός της ΕΥΔΑΠ

Δημοτικό σχολείο του Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα επειδή έφραξε αγωγός της ΕΥΔΑΠ

Με λύματα πλημμύρισε ο σχολικός χώρος του 1ου Δημοτικου Σχολείου του Ζωγράφου όταν έφραξε αγωγός της ΕΥΔΑΠ. Ως αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της δημοτικής αρχής.

Παρά το πρόβλημα, που διαιωνίζεται εδώ και καιρό, τα μαθήματα δεν διακόπηκαν. Ο δήμος, όμως, έλαβε άμεσα μέτρα στέλνοντας συνεργεία που δίνουν πολύωρη μάχη και διενεργούν αποφράξεις αποχετεύσεων.

Αναμένεται, παράλληλα, και κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ από την Ηλιούπολη για να συνδράμει τις προσπάθειες του δήμου Ζωγράφου.

Μιλώντας για το πρόβλημα, η δημοτική σύμβουλος – επικεφαλής για σχολικά θέματα, Αναστασία Μπότου, δήλωσε ότι θα χρειαστεί ολική απόφραξη του αποχετευτικού αγωγού με μεγάλο αντιφρακτικό μηχάνημα.

«Ο συγκεκριμένος προβληματικός αγωγός συνδέεται με τις γύρω πολυκατοικίες και βάσει μια πρώτης αυτοψίας φαίνεται ότι κάποιο μεγάλο αντικείμενο τον έχει φράξει», προσθέτει η κ.Μπότου, δίνοντας εξηγήσεις για το θέμα.

Υπό την πίεση των κανονισμών, που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, φοιτούν οι μαθητές και σε αυτήν την ιδιαίτερη καθημερινότητα έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα της αποχέτευσης που αν μη τι άλλο δυσχεραίνει τη διαδικασία της παρακολούθησης παραδόσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς αγωνιούν για τις συνθήκες υγιεινής που περιβάλλουν τα μικρά παιδιά, ενώ έχει αρχίσει ένας αγώνας δρόμου για να απομακρυνθεί η προβληματική εικόνα που επικρατεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.