ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Ο αέρας ξήλωσε καλώδια της ΔΕΗ στην Αργολίδα – Τρομακτικές εικόνες (βίντεο)

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Ο αέρας ξήλωσε καλώδια της ΔΕΗ στην Αργολίδα – Τρομακτικές εικόνες (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Αθηνά», η οποία έχει επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας. Τις τελευταίες ώρες τα φαινόμενα ήταν έντονα και στην περιοχή της Αργολίδας, όπου σημειώθηκαν ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής η κακοκαιρία «Αθηνά» σκόρπισε τον τρόμο σε μια οικογένεια που διαμένει στην περιοχή του Κεφαλαρίου στο Άργος. Μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει argolikeseidhseis.gr, ο δυνατός αέρας και η βροχή κατάφεραν να ξηλώσουν καλώδια της ΔΕΗ και προκλήθηκε βραχυκυκλώματα με σπίθες, ενώ σηκώθηκε… στον αέρα και ό,τι είχαν στην αυλή του σπιτιού τους.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, η κακοκαιρία έριξε αρκετά δέντρα σε πολλές περιοχές στην περιοχή του Άργους ενώ σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην οδό Ναυπλίου Άργους. Η πυροσβεστική κάνει αγώνα δρόμου ώστε να απελευθερώσει το οδόστρωμα που είχε κλείσει και στα δυο ρεύματα, με την αστυνομία να εκτρέπει τα οχήματα από την παραλιακή οδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική για τις πτώσεις δέντρων στο Άργος είναι πάρα πολλές, όπως και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.