ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Διακοπές ηλεκτροδότησης σε έξι χωριά λόγω χιονιά – Μήνυμα έκτακτης ανάγκης από το 112

Βλάβη στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος

Εύβοια: Διακοπές ηλεκτροδότησης σε έξι χωριά λόγω χιονιά – Μήνυμα έκτακτης ανάγκης από το 112

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ελπίδα» με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να σαρώνουν και την Εύβοια. Λόγω του χιονιά προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσίασαν – μέχρι στιγμής – έξι χωριά στο νότιο τμήμα του νησιού.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η κακοκαιρία «Ελπίδα» στη Νότια Εύβοια, είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί βλάβη στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος και χωρίς ρεύμα έμειναν τα Ζάρκα, τα Στύρα, τα Νέα Στύρα, οι Τσακαίοι, οι Ραπταίοι και τα Μεσοχώρια.

Σύμφωνα με το evima.gr, το πιθανότερο είναι ότι έχουν σπάσει δέντρα από το βάρος του χιονιού και έτσι δημιουργήθηκαν προβλήματα στις ηλεκτρικές γραμμές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν σπεύσει στα χωριά για να αποκαταστήσουν την βλάβη, ενώ πηγές της επιχείρησης αναφέρουν ότι ο δρόμος από τα Κριεζά μέχρι και τα Ζάρκα ήταν απροσπέλαστος λόγω του πυκνού χιονιού.

Το πρόβλημα, όπως μεταδίδει το evima.gr, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, ενώ σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί και δεκάδες χωριά, τα οποία πλέον έχουν μείνει χωρίς πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα μηχανήματα του δήμου Καρύστου βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, επιχειρήσουν να ανοίξουν το δρόμο σε όλα τα χωριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα μήνυμα έφτασε στους κατοίκους της Εύβοιας από το 112 εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.