ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκινεί βίντεο πατέρα να παίζει με το ανάπηρο παιδί του στα χιόνια (βίντεο)

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok έγραφε στη λεζάντα «Άνθρωπος ως άνθρωπος»

Συγκινεί βίντεο πατέρα να παίζει με το ανάπηρο παιδί του στα χιόνια (βίντεο)

Η κακοκαιρία , εκτός από την Ελλάδα, χτύπησε σε μεγάλο βαθμό και την Τουρκία.

Το χιόνι είναι το αγαπημένο παιχνίδι για πολλά παιδιά που βρήκαν την ευκαιρία να το χαρούν σε πολλές περιοχές. Μάλιστα η έντονη χιονόπτωση συνέπεσε με τις χειμερινές διακοπές από το σχολείο.

Αρκετά ήταν τα στιγμιότυπα που «έμειναν» στην Τουρκία από αυτή τη κακοκαιρία που δεν βιώνει συχνά η χώρα. Ωστόσο, ένα βίντεο ήταν αυτό που ξεχώρισε και έγινε viral μέσω του TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να φτιάχνει χιονόμπαλες και να παίζει με το παιδί του που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok έγραφε στη λεζάντα «Άνθρωπος ως άνθρωπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.