ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σέρβος travel blogger εξηγεί γιατί λατρεύει τη Λευκάδα (εικόνες)

Σέρβος travel blogger εξηγεί γιατί λατρεύει τη Λευκάδα (εικόνες)

Τους λόγους για τους οποίους αγαπά τη Λευκάδα εξηγεί ο Σέρβος travel blogger Αλεξάνταρ Μιχαήλοβιτς.

Ο Μιχαήλοβιτς με post του στο αμερικανικό site divergenttravelers.com, αφού πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό για την τοποθεσία, την προέλευση της ονομασίας του νησιού και τη γεωμορφολογία του σχολιάζει: «Η Λευκάδα είναι γνωστή για μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στη Μεσόγειο και όχι μόνο».

Ο travel editor απαριθμεί μία προς μία τις αγαπημένες του παραλίες.

Εγγρεμνοί: Η αμμώδης παραλία που είναι περικυκλωμένη από τεράστια βράχια από αβεστόλιθους, κρυστάλλινα τιρκού νερά και θεωρείται μια από τις καλύτερες παραλίες όχι μόνο της Λευκάδας, αλλά ολόκληρης της Μεσογείου.

Κάθισμα: Αλλη μια πανέμορφη αμμώδης παραλία του νησιού, περικυκλωμένη από μεγάλους βράχους και παρθένα τιρκουάζ νερά, όπου μπορείτε να κάνετε water sports.

Πόρτο Κατσίκι: Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Βασιλική: Δημοφιλής προορισμός για σέρφερς.

Αγιος Ιωάννης: Πανέμορφη παραλία με πολύ μεγάλη αμμώδη ακτή και τιρκουάζ θάλασσα που θυμίζει Καραϊβική.

Αγιος Νικήτας: Η πανέμορφη παραλία η αιτία που το ομώνυμο χωριό έχει γίνει διάσημο στους τουρίστες.

Μύλος: Πανέμορφη και απομονωμένη.

Αγιοφύλλι: Μια μικρή αμμώδης παραλία με κρυστάλλινα καθαρά νερά.

Γιαλός: Αλλη μια ατέλειωτη αμμώδης παραλία περιτριγυρισμένη από βράχους. Ιδανική για χαλάρωση.

Μεγάλη Πέτρα: Ευχάριστα ψιλή άμμος, εκπληκτικά τιρκουάζ νερά και βράχια που σπάνε τη μονοτονία του τοπίου κάνουν αυτή την παραλία εξαιρετικά ελκυστική.

Μικρός Γιαλός: Παραλία με χαλίκια που βρίσκεται μέσα στο πράσινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.