Τα 15 πιο εντυπωσιακά σπήλαια του πλανήτη για μπάνιο και κατάδυση -Το ελληνικό με τα μπλε κρυστάλλινα νερά [εικόνες]

Τα 15 πιο εντυπωσιακά σπήλαια του πλανήτη για μπάνιο και κατάδυση -Το ελληνικό με τα μπλε κρυστάλλινα νερά [εικόνες]

Τα 15 πιο εντυπωσιακά σπήλαια του πλανήτη όπου μπορεί κάποιος και να κολυμπήσει και να κάνει καταδύσεις, παρουσιάζει το Weather Channel.

Οπως αναφέρει στην περιγραφή του «είναι σκοτεινά και μυστηριώδη, αλλά τα σπήλαια πολύ συχνά κρύβουν και… αποκαλύπτουν μαγικές, υπόγειες οάσεις για κολυμβητές και δύτες, αλλά και περιπετειώδεις σπηλαιολόγους που ψάχνουν να εξερευνήσουν ένα νέο σύνορο».

  1. Poco Azul, Εθνικό Πάρκο Chapada Diamantina, Βραζιλία
  2. Emerald Cave, Koh Muk, Ταϊλάνδη
  3. Piccaninnie Ponds Conservation Park, Αυστραλία
  4. Το Σπήλαιο, Εθνικό Πάρκο Bruce Peninsula, Καναδάς
  5. Cenote Dos Ojos, Quintana Roo, Μεξικό
  6. Πράσινο Σπήλαιο, Νησί Βις, Κροατία
  7. Το Σπήλαιο, Saipan, Βόρειες Μαριάνες Νήσοι
  8. Hamilton Pool, Dripping Springs, Τέξας
  9. Wai’anapanapa State Park, Hana, Χαβάη
  10. To Sua Trench, Σαμόα
  11. Νησιά Μαριέτα, Ακτή Πουέρτο Βαγιάρτα, Μεξικό
  12. Μπλε Σπήλαιο, Καστελόριζο

    «Το πιο δημοφιλές σημείο του νησιού, το Μπλε Σπήλαιο είναι γνωστό για το εκτυφλωτικό τιρκουάζ χρώμα του, που δημιουργείται από την αντανάκλαση του φωτός του ήλιου στη θάλασσα και μετά στο εσωτερικό της σπηλιάς. Το σπήλαιο είναι προσβάσιμο από μικρές βάρκες, που μεταφέρουν τους επισκέπτες στο σημείο για μπάνιο στα καθαρά νερά».

  13. Piula Cave Pool, Σαμόα
  14. Afkule Cavern, Fethiye, Τουρκία
  15. Cenote Dzitnup, Yucatan, Μεξικό
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.