Κρυστάλλινα νερά και υπέροχα τοπία: Τα 10 καλύτερα μέρη για βουτιές σύμφωνα με το CNN [εικόνες]

Κρυστάλλινα νερά και υπέροχα τοπία: Τα 10 καλύτερα μέρη για βουτιές σύμφωνα με το CNN [εικόνες]

Θάλασσες ή φυσικές πισίνες με κρυστάλλινα νερά, που περιβάλλονται από εντυπωσιακά τοπία, ή και καταρράκτες είναι τα καλύτερα σημεία για να κολυμπήσετε φέτος το καλοκαίρι.

Το CNN σε συνεργασία με το Trip Advisor, παρουσιάζει τα 10 καλύτερα σημεία του πλανήτη για να απολαύσετε τις αυγουστιάτικες βουτιές σας με ασυναγώνιστη θέα.

Grotta della Poesia – Ρόκα Βέτσια, Ιταλία

Καταρράχτες Εραβάν – Εθνικό Πάρκο Εραβάν, Ταϊλάνδη

Εθνικό Πάρκο Ισαλό – Ισαλό, Μαδαγασκάρη

Blue Lagoon – Γκρίνταβικ, Ισλανδία

Sua – Σαμόα, Νότιος Ειρηνικός

Las Grietas – Πουέρτο Αγιόρα, Εκουαδόρ

Sliding Rock – Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

Ik Il Cenote – Οικοαρχαιολογικό Πάρκο, Μεξικό

Nanda Blue Hole – Βανατού, Νότιος Ειρηνικός

Fairy Pools – Νήσος Σκάι, Σκωτία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.