ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε το ποταμίσιο τέρας του Αμαζονίου που τρώγεται και είναι πεντανόστιμο! (video)

Δείτε το ποταμίσιο τέρας του Αμαζονίου που τρώγεται και είναι πεντανόστιμο! (video)

Ο δημιουργός του καναλιού «BillsChannel» στο YouTube έχει ένα περίεργο χόμπι. Κάνει εξορμήσεις στα επικίνδυνα νερά του Αμαζονίου για την εκπομπή του «Amazon River Monsters» όπου και καταγράφει τα περίεργα πλάσματα που κολυμπάνε σε έναν από τους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου.

Στόχος του είναι να δει από κοντά διάφορα πλάσματα που πολλοί άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξή τους, είναι σπάνια και εντυπωσιακά ή αποτελούν μύθο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον ίδιο και τον οδηγό του να ψάχνουν για το ψάρι Arapaima.

Το συγκεκριμένο ψάρι ονομάζεται αλλιώς Αραπάιμα, Αραπαΐμα ή Πιραρουκού και είναι το μεγαλύτερο ψάρι γλυκών υδάτων στη φύση.

ο μήκος του μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα και το βάρος του περίπου τα 200 κιλά.

Ζει κυρίως στα νερά των μεγάλων ρευμάτων στις εκβολές των ποταμών και λόγω του πολύ νόστιμου κρέατός του αποτελεί αγαπημένη γεύση για τους ντόπιους ψαράδες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την διαδρομή του Bill στον Αμαζόνιο και τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει, πιάνει και ρίχνει πάλι στο νερό αυτό το ογκώδες ψάρι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.