ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δικέφαλο μοσχαράκι αναστατώνει κατοίκους χωριού στο Περού! [εικόνες]

Δικέφαλο μοσχαράκι αναστατώνει κατοίκους χωριού στο Περού! [εικόνες]

Χωρικοί στο Περού αναρωτιούνται αν το δικέφαλο μοσχάρι είναι ένα δώρο από τον Θεό ή κακός οιωνός μιας επικείμενης καταστροφής.

Το μοναδικό αυτό μοσχάρι γεννήθηκε στα βορειοδυτικά της κοινότητας των Vista Alegre με δύο κεφάλια και προκαλεί πολλά ερωτήματα. Έχει δύο μύτες, δύο σειρές ματιών και δύο στόματα.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι το μοσχάρι είναι μια μυθική γέννηση που είναι καλός οιωνός. Άλλοι, ωστόσο, είναι της γνώμης ότι το μοσχάρι εστάλη από τον Ύψιστο η ως προειδοποίηση από τον …κάτω κόσμο. Και υπάρχει και η περίπτωση που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι το αποτέλεσμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος, λόγω της εξορυκτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ο Vet Rolando Ballena Chumioque έχει ηρεμήσει τους φόβους στους χωρικούς ωστόσο, επισημαίνει ότι είναι εκ γενετής ελάττωμα και το πιο πιθανό είναι να έχει προκληθεί από τη χρήση αντιβιοτικών κατά την περίοδο της κύησης ή με απλή συγγενική ανωμαλία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν και αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό.

Παρά την συναρπαστική εμφάνιση του το φτωχό ζώο δεν είναι σε θέση να θρέψει τον εαυτό του, επειδή τα δύο κεφάλια του είναι τόσο βαριά που το μοσχάρι δεν είναι σε θέση να τα ανυψώσει και να σταθεί όρθιο. Αντ “αυτού τρέφεται με ένα μπουκάλι από τον αγρότη Edward Villegas Rubio.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, το μοσχάρι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ καιρό έτσι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.