Δείτε τον πιο όμορφο κήπο του κόσμου και αναμφίβολα τον πιο χρωματιστό (φωτό)

Δείτε τον πιο όμορφο κήπο του κόσμου και αναμφίβολα τον πιο χρωματιστό (φωτό)

Δυο ώρες έξω από το Τόκιο, στην πόλη Χιτατσινάκα, υπάρχει ο πιο όμορφος ενδεχομένως κήπος της οικουμένης και αναμφίβολα ο πιο χρωματιστός.

Το Παράκτιο Πάρκο Χιτάτσι καλύπτει 500 στρέμματα και υποδέχεται εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο, καθώς ο λόγος είναι προφανής: εδώ η Φύση χαρίζει ένα από τα πιο φαντασμαγορικά θεάματά της, καθώς στην τεράστια αυτή έκταση συνυπάρχουν διαφορετικών ειδών και ποικιλιών άνθη.

Είναι μάλιστα τόσα πολλά και διαφορετικά που ανάλογα με την εποχή του χρόνου που θα το επισκεφτείς, θα δεις κάτι εντελώς διαφορετικό σε επίπεδο χρωμάτων και λουλουδιών. Οι λόφοι του είναι άλλοτε σαν ουράνιο τόξο, με τα περισσότερα από 260 είδη τουλίπας, και άλλοτε πάλι μετατρέπονται σε ένα μονοχρωματικό μπλε, αποτέλεσμα των 4,5 εκατομμυρίων λουλουδιών που χαρίζουν τη συμφωνία αυτή του μπλε.

Λένε ότι η Φύση και η ανθρώπινη κηπουρική ποτέ δεν βρήκαν ιδανικότερη έκφραση από το Πάρκο Χιτάτσι, καθώς πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
hhiticcchiii20hhiticcchiii1hhiticcchiii19hhiticcchiii9hhiticcchiii18hhiticcchiii17hhiticcchiii16hhiticcchiii15hhiticcchiii11hhiticcchiii12hhiticcchiii10hhiticcchiii6hhiticcchiii7hhiticcchiii14hhiticcchiii8hhiticcchiii4hhiticcchiii3hhiticcchiii13hhiticcchiii2hhiticcchiii5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.