ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καγκουρό πλακώνονται στις… μπουνιές στη μέση του δρόμου [βίντεο]

Καγκουρό πλακώνονται στις… μπουνιές στη μέση του δρόμου [βίντεο]

Το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν. Τα καγκουρό μπορεί να φαίνονται τόσο ωραία ζώα από μακριά, αλλά άπαξ και τα πλησιάσεις και παραβιάσεις τον προσωπικό τους χώρο τότε δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η επίθεση είναι ολομέτωπη και καλύτερα να τρέξεις να κρυφτείς.

Σίγουρα θα έχετε δει ένα βίντεο που δύο καγκουρό παίζουν μποξ κάπου στην Αυστραλία και είναι και τα δύο καλογυμνασμένα με τρομερά μπράτσα. 

Απ΄ό,τι φαίνεται αυτό το σκηνικό δεν είναι σπάνιο στην Αυστραλία. Αντιθέτως, αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τα χοροπηδηχτά δίποδα, τα οποία παίρνουν φωτιά στο πιτς φιτίλι και μοιράζουν μπουκέτα σε όποιον τους τη βαρέσει. Για άλλη μια φορά δύο καγκουρό απαθανατίστηκαν στη μέση του δρόμου να πλακώνονται για τα καλά και το μενού περιελάμβανε κροσέ, ντιρέκτ, άπερκατ, κεφαλοκλείδωμα κτλ.

Έμοιαζε περισσότερο με ξύλο τακτικής, με αγώνα μποξ, μιας και υπήρχαν στιγμές που πήγαιναν βήματα πίσω για να αναλύσουν την κατάσταση και να πάρουν μεγαλύτερη φόρα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν δύο αρσενικά που μάλωναν για την επίδειξη δύναμης ή ένα θηλυκό και ένα αρσενικό που δε μπορούσαν να χωρίσουν τις δουλειές του σπιτιού.

Παιδιά, κάποιος να τους σταματήσει. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είστε ώριμα καγκουρό και τα δύο (sic)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.