ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα πιο συναρπαστικά νυχτερινά πλάνα της φύσης! [φωτό, βίντεο]

Τα πιο συναρπαστικά νυχτερινά πλάνα της φύσης! [φωτό, βίντεο]

Έχουμε συνηθίσει να κοιτάμε τον νυχτερινό Ουρανό με τα λατρεμένα και λαμπερά του αστέρια ειδικά τα ζεστά καλοκαίρια αγκαλιά με την αγάπη μας, με το κουτάβι μας ή με την φιλική μας παρέα…

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα ανακαλύψετε έναν «νέο κόσμο» της λαμπερής νύχτας που είναι παντός…καιρού και σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους!

Υπέροχοι πίνακες ζωγραφικής γεμάτοι από άστρα, νεφελώματα, σύννεφα, μακρινούς πλανήτες, το εντυπωσιακό βόρειο σέλας… Το σκηνικό συμπληρώνουν ορεινοί όγκοι της γης, δέντρα, σπιτάκια, άνθρωποι που κοιτούν αποσβολωμένοι.

 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Το Βόρειο Σέλας έτσι όπως στολίζει τους ουρανούς της Φιλανδίας.kollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Maroon Bells, Aspen, Coloradokollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Mormon Row, Grand Teton National Park, HΠΑkollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Aurora Borealis, Akureyri, Ισλανδίαkollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!

Aurora Sky Station, Abisko, Σιβηρία kollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Λίμνη Pinedale, Καναδάςkollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Έρημος Thar, Ινδίαkollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!Roosevelt Lake Bridge, Αριζόναkollima.gr - Τα πιο όμορφα πλάνα του ουρανού τη νύχτα!

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

NOVALAPSE – Night Skies from NOVALAPSE Timelapse Recordings on Vimeo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.