ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζαγοροχώρια: Πάγωσε ο ποταμός Βίκος [φωτό]

Ζαγοροχώρια: Πάγωσε ο ποταμός Βίκος [φωτό]

Ομίχλη, παγετός και χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις τελευταίες ημέρες στο νομό Ιωαννίνων.

Υπάρχει περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες λόγω της πυκνής ομίχλης. Στα ορεινά του Νομού το θερμόμετρο δεν ανεβαίνει πάνω από το μηδέν!

Στην περιοχή του Ζαγορίου, ο ποταμός Βίκος, που είναι παραπόταμος του Βοϊδομάτη πάγωσε!

Οι εντυπωσιακές εικόνες με τα παγωμένα νερά του ποταμού είναι από την περιοχή των Κήπων, κάτω από το πανέμορφο τρίτοξο γεφύρι «Καλογερικό» ή «Πλακίδα».

Μπορεί να μην πέφτει χιόνι στο Μέτσοβο, την Κόνιτσα, το Ζαγόρι και τα Τζουμέρκα, περιοχές που αποτελούν δημοφιλείς χριστουγεννιάτικους προορισμούς, με πληρότητες που αγγίζουν το 90%, όμως οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη χειμωνιάτικη φύση αλλά και τα παγωμένα ποτάμια. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει παγωμένα νερά ποταμού Βοϊδομάτη στους Κήπους του Ζαγορίου στο γεφύρι Καλογερικό στα Ιωάννινα, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τους -7 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στα ορεινά της Ηπείρου τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Παγωνιά, ομίχλη αλλά και ήλιος με δόντια το μεσημέρι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην περιοχή, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει παγωμένα νερά ποταμού Βοϊδομάτη στους Κήπους του Ζαγορίου στο γεφύρι Καλογερικό στα Ιωάννινα, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τους -7 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στα ορεινά της Ηπείρου τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Παγωνιά, ομίχλη αλλά και ήλιος με δόντια το μεσημέρι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην περιοχή, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει παγωμένα νερά ποταμού Βοϊδομάτη στους Κήπους του Ζαγορίου στο γεφύρι Καλογερικό στα Ιωάννινα, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τους -7 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στα ορεινά της Ηπείρου τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Παγωνιά, ομίχλη αλλά και ήλιος με δόντια το μεσημέρι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην περιοχή, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει παγωμένα νερά ποταμού Βοϊδομάτη στους Κήπους του Ζαγορίου στο γεφύρι Καλογερικό στα Ιωάννινα, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τους -7 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στα ορεινά της Ηπείρου τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Παγωνιά, ομίχλη αλλά και ήλιος με δόντια το μεσημέρι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην περιοχή, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ekpliktikes-ikones-zagorochoria-pagose-potamos-vikos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.