ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε βίντεο: Ψάρι εκσφενδονίζεται στο κεφάλι κοπέλας λόγω κύματος!

Δείτε βίντεο: Ψάρι εκσφενδονίζεται στο κεφάλι κοπέλας λόγω κύματος!

Με αφορμή την καταιγίδα «Γερτρούδη» που χτήπυσε τη Βρετανία, μια vlogger, μαζί με το συνεργάτη της, Κρεγκ, αποφάσισαν να «καλύψουν» δημοσιογραφικά, τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη γενέτειρά τους, το νησί Μπάρι (στην ουσία είναι μια μικροσκοπική χερσόνησος), στα νότια του Κάρντιφ.

Εκεί, κατά τη διάρκεια που ο Κρεγκ τραβάει βίντεο, ένα τεράστι κύμα χτυπά την αποβάθρα και μαζί με τη μεγάλη ποσότητα νερού που καταβρέχει την Έιμι, ένα ψάρι τη χτυπά στο πρόσωπο!

Ατυχία; Μάλλον όχι, καθώς το βίντεο ανέβηκε στο YouTube στις 29 Ιανουαρίου και λόγω της καταιγίδας και των κατάλληλων hashtags, το κλιπάκι πέντε δευτερολέπτων που το ψάρι χτυπά την Έιμι έπιασε τα δυο εκατομμύρια views μέσα σε σχεδόν δυο μέρες.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που δεν δέχονται την αυθεντικότητα του βίντεο, υποστηρίζοντας ότι οι δυο vlogger το έκαναν επίτηδες για να γίνουν πιο γνωστοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.