ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τύφλα να έχουν τα ειδικά εφέ: Δείτε την δύναμη της φύσης σε μία τρομακτική καταιγίδα (vid)

Τύφλα να έχουν τα ειδικά εφέ: Δείτε την δύναμη της φύσης σε μία τρομακτική καταιγίδα (vid)

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οπότε θα αρκεστούμε στα βασικά, μιας και το time lapse βίντεο που γύρισε ένας εξαιρετικός φωτογράφος από την Αυστραλία, «μιλάει» από μόνο του.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί βλέπουμε μία καταιγίδα στην περιοχή Maroochydore στην Αυστραλία. Μία περιοχή που όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα φημισμένη για τις τρομακτικού μεγέθους καταιγίδες της που ξεσπούν με μεγάλη δύναμη στην ακτή πριν χαθούν στον ωκεανό.

Στο εξαιρετικής ποιότητας βίντεο, γυρισμένο με κορυφαίο εξοπλισμό και πολύ μεγάλες ικανότητες στην επεξεργασία της εικόνας, βλέπουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την… κόλαση του Δάντη όπως αυτή μπορεί να γίνει ορατή μέσα από σύννεφα, αστραπές και υψηλής τεχνικής και φαντασίας φωτογράφους-καλλιτέχνες. Πατήστε το play και απολαύστε την φύση να ξεπερνά κάθε χολυγουντιανή υπερπαραγωγή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.