ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θαλάσσιο λιονταράκι που πεινούσε τρύπωσε σε εστιατόριο! [βίντεο]

Θαλάσσιο λιονταράκι που πεινούσε τρύπωσε σε εστιατόριο! [βίντεο]

Λιμοκτονούσε και δεν βρήκε άλλη λύση από το να… τρυπώσει σε ένα σικ εστιατόριο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μόνο που αντί θα πάει στην κουζίνα, προτίμησε να πάει έναν… υπνάκο πάνω σε έναν από τους καναπέδες. Η μικρή θαλάσσια λιονταρίνα θα σας κλέψει την καρδιά!

Το αξιολάτρευτο πλασματάκι βρέθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης από το συνεργείο καθαρισμού του εστιατορίου The Marine Room που βρίσκεται στην παραλία Λα Τζόγια του Σαν Ντιέγκο. Ήταν μόλις οκτώ μηνών, πεινούσε και μάλλον… νύσταζε. Έπιασε λοιπόν τραπέζι κοντά στο παράθυρο και εκεί τη βρήκαν το πρωί!

«Ρώτησε “μπορώ να δω το μενού;” Εγώ τη ρώτησα αν έχει κάνει κράτηση», απάντησε χαριτολογώντας ο Γάλλος σεφ του εστιατορίου Μπερνάρ Γκιγιάς στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ο σεφ εξήγησε ότι το χαριτωμένο βρέφος σύρθηκε στην πλατφόρμα πρόσβασης από την ακρογιαλιά και τρύπωσε μέσα στο εστιατόριο από την πίσω πόρτα. «Βολεύτηκε στο κάθισμα δίπλα στο παράθυρο και μετά αποκοιμήθηκε», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.