ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από 115 χώρες βάφτισαν πολικό αρκουδάκι [βίντεο]

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από 115 χώρες βάφτισαν πολικό αρκουδάκι [βίντεο]

Το τριών μηνών πολικό αρκουδάκι του ζωολογικού κήπου Columbus απέκτησε επιτέλους όνομα.

Οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και το όνομα της μικρής πολικής αρκούδας είναι «Νόρα».

Η ονοματοδοσία της μικρής αρκούδας που γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Προκειμένου να μοιρασθεί η ευθύνη, ο ζωολογικός κήπος αποφάσισε να προχωρήσει σε ψηφοφορία ανοιχτή για το κοινό , στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές, Ντέσνα, Νόρα, Κάγια, Σακάρι.

Συνολικά, 88.061 άτομα έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία από 115 διαφορετικές χώρες.

Στο τέλος, όμως, επικράτησε το όνομα Νόρα, ένας συνδυασμός των ονομάτων των γονιών της, Νανούκ και Ορόρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.